Άρης Μπέης

O Άρης Μπέης γεννήθηκε 1981 στη Βέροια. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά συνέχισε για Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης στη Σκωτία, για Μεταπτυχιακές Σπουδές MSc in Management.
Το 2009, εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης (συλλογή και επεξεργασία δεδομένων) στην έρευνα του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σχετικά με το ρόλο των χονδρεμπορικών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στην αγορά νωπών προϊόντων στην εφοδιαστική αλυσίδα και στα κανάλια εμπορίας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 2010 από την εταιρεία Καρανικόλας Α.Ε. αναλαμβάνοντας την διεύθυνση εξαγωγών και μάρκετινγκ στον τομέα των νωπών φρούτων. Το 2012, εργάστηκε στο τμήμα Μάρκετινγκ σε εταιρεία συμβούλων αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ανάπτυξη και την υλοποίηση των ευρωπαϊκών σχεδίων που έχουν να κάνουν με την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Από το 2013, συνέχισε την επαγγελματική του καριέρα στο χώρο των εξαγωγών νωπών προϊόντων, ως ελεύθερος επαγγελματίας εκπροσωπώντας διεθνείς εταιρείες εισαγωγών / διανομής των προϊόντων αυτών.
Από το 2015 απασχολείται στην NOVACERT, στο Τμήμα της Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά αλλά και σε τρίτες χώρες ως σύμβουλος.