Μαρία Ναλμπάντη

Διευθύντρια Τμήματος Προβολής και Προώθησης

BSc (Hon), MSc, Χρηματοοικονομολόγος
Η Μαρία Ναλμπάντη γεννήθηκε στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης το 1975. Σπούδασε Τραπεζική Διοίκηση και Χρηματοοικονομικά στο City University Business School (Cass Business School) στο Λονδίνο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Royal Agricultural University’s School of Business and Entrepreneurship με κατεύθυνση στο Business Management.
Εργάστηκε ως βοηθός Λέκτορα στο Royal Agricultural University του Cirencester, αποκτώντας σημαντική εμπειρία του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Μεγάλης Βρετανίας.
Το 2001 ξεκίνησε να εργάζεται σε Εταιρία Συμβούλων ευρωπαϊκών συμφερόντων παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Κυβερνήσεις, Δημόσιους Οργανισμούς και εταιρίες. Η εμπειρία της περιλαμβάνει συμμετοχή σε έργα που αφορούσαν την ιδιωτικοποίηση Δημόσιων Οργανισμών στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, την προσαρμογή των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων στα αντίστοιχα Πρότυπα της Βουλγαρίας και Ρουμανίας. Το 2004 έγινε υπεύθυνη λογιστηρίου της οικογενειακής επιχείρησης. Από το 2006 εργάζεται στη NOVACERT στη διαχείριση έργων που αφορούν την Προώθηση Αγροτικών Προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά αλλά και σε Τρίτες χώρες. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2007 μεταφέρθηκε προσωρινά στην εταιρία EUROFARM S.A για να αναλάβει τη διαχείριση του Διαλογητήριου (Fresh Farm) και τον Οκτώβριο του 2007 επέστρεψε στη NOVACERT. Από το 2012 ανέλαβε το συντονισμό του Τμήματος Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά και σε Τρίτες χώρες.