Ενημέρωση για το νέο ΕΣΠΑ από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Βέροιας σε συνεργασία με τη Novacert

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Βέροιας την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου με θέμα «το νέο ΕΣΠΑ ως εργαλείο για την ανάπτυξη της μικρής επιχείρησης». Η αίθουσα της Ομοσπονδίας στη Βέροια ήταν ασφυκτικά γεμάτη, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το ενδιαφέρον για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρει το νέο ΕΣΠΑ είναι μεγάλο.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Βέροιας κ. Θωμάς Ζιώγας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και αμέσως δόθηκε ο λόγος στους καλεσμένους ομιλητές.

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της NOVACERT κ. Αντώνης Μέλλιος και κα. Μαρία Τσιάκα ενημέρωσαν τα μέλη της Ομοσπονδίας για τις τρέχουσες προκηρύξεις. Η βασική εισήγηση έγινε από τον κ. Αντώνη Μέλλιο ο οποίος ανέλυσε όλες τις πτυχές του προγράμματος ««Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», ενώ επικεντρώθηκε στα σημεία που χρήζουν προσοχής ώστε τα επενδυτικά σχέδια να έχουν περισσότερες πιθανότητες έγκρισης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διάλογο και απαντήσεις στα ερωτήματα των επαγγελματιών  από τους εξειδικευμένους σε επενδυτικά προγράμματα συμβούλους της NOVACERT.