Εκπαιδευτική συνάντηση αγροτών του ΑΣ Επισκοπής

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των αγροτών – μελών του Α.Σ. Επισκοπής στην εκπαιδευτική συνάντηση που διοργάνωσε η NOVACERT  σε συνεργασία με την εταιρεία φυτοπροστατευτικών προϊόντων SYNGENTA. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/03/2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Παρθενώνας” (Αγγελοχώρι Νάουσας) παρουσία 150 και πλέον συμμετεχόντων.

Εκ μέρους του Α.Σ. Επισκοπής απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο γεωπόνος κ. Μιχαηλίδης Χρήστος, ενώ ακολούθησε εισήγηση από τον γεωπόνο της NOVACERT κ. Γρουζίδη Δημήτρη με θέμα τις “τρέχουσες εξελίξεις στην καλλιέργεια των πυρηνόκαρπων ”. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση από την γεωπόνο κ. Μυτιλέκα Αγάπη των αποτελεσμάτων ειδικού προγράμματος που εφαρμόστηκε από τη NOVACERT σε συνεργασία με τη SYNGENTA σε πιλοτικούς οπωρώνες κατά την περσινή την καλλιεργητική περίοδο.

Για τις “προ και μετα συλλεκτικές σήψεις από τη μονίλια” μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της NOVACERT κ. Ευαγγελόπουλος Γιάννης και αμέσως μετά η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση των προϊόντων της SYNGENTA για τα πυρηνόκαρπα από τον κ. Χατζηθεοδώρου Απόστολο.

Ακολούθησε γεύμα προσφορά από NOVACERT και SYNGENTA.

Αρχείο Κειμένων στο Blog