Μεγάλο το ενδιαφέρον στην εκδήλωση της Novacert για Νέους Αγρότες στη Μελίκη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενεργοί και νέοι εν δυνάμει παραγωγοί παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση για το  πρόγραμμα των Νέων Αγροτών, που διοργάνωσε η NOVACERT, την  Πέμπτη 9 Ιουνίου στη Μελίκη Ημαθίας.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων της NOVACERT ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια μοριοδότησης του Υπομέτρου 6.1. γνωστού και ως «Νέοι Αγρότες». Η βασική εισηγήτρια της εδήλωσης, κα. Μαρία Τσιάκα ανέλυσε διεξοδικά τα απαιτούμενα κριτήρια για την ένταξη στο Πρόγραμμα, το ύψος της επιδότησης, τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται η βαθμολογία των υποψηφίων, αλλά και τις δεσμεύσεις που θα κληθούν να λάβουν οι δικαιούχοι.

Με το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε διάλογος με το κοινό με στόχο πρωτίστως την επίλυση διάφορων ερωτημάτων αλλά και τη διευκρίνηση αρκετών από τα «θολά» σημεία της Προδημοσίευσης.

Αν θέλετε κι εσείς να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών επικοινωνήστε σήμερα με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο της NOVACERT στο τηλέφωνο: 23330 53200.