IMG 7227 (Large)

16o Εταιρικό Συνέδριο Novacert ΕΠΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 16ο ετήσιο εταιρικό συνέδριο της NOVACERT ΕΠΕ. Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, περισσότεροι από 70 συμμετέχοντες – στελέχη της εταιρείας, αλλά και συνεργαζόμενων εταιρειών –  παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου στο The Met Hotel της Θεσσαλονίκης.

Στο πρώτο σκέλος του συνεδρίου, η διοίκηση της NOVACERT παρουσίασε τον απολογισμό του 2023, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του οικονομικού προϋπολογισμού και προγραμματισμού δράσεων για τη νέα χρονιά.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά στοιχεία, διαπιστώθηκε η σταθερότητα και η συνέπεια της εταιρείας σε υψηλό κύκλο εργασιών, καθώς και η περαιτέρω εδραίωσή της στα μερίδια της αγοράς υπηρεσιών του αγροδιατροφικού τομέα.

Για το 2024 εκφράστηκε η προσδοκία σημαντικής διεύρυνσης δραστηριότητας και κύκλου εργασιών, καθώς ξεκινάει η υλοποίηση των νέων Μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως επίσης και άλλος ένας κύκλος διακρατικών συνεργασιών στον τομέα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων προώθησης.

Ο γενικός διευθυντής της NOVACERT κ.Αθανάσιος Ταμπαρόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο της εταιρείας, χαρακτηρίζοντας το 2024 κομβική χρονιά, στην οποία έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες και προσφέρονται οι προϋποθέσεις για το επόμενο μεγάλο άλμα της εταιρείας σε ακόμα υψηλότερα αποτελέσματα.

Μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου, ακολούθησε γεύμα για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν το γραφείο της NOVACERT στη Λάρισα και ο Γαβριελάτος Μπάμπης, από το Τμήμα Πειραματισμού (Πειραματικός Σταθμός Κρήτης).

Καλή χρονιά σε όλους!

Αρχείο Κειμένων στο Blog