Ουκρανοί εισαγωγείς επισκέφθηκαν την Ημαθία

image_gallery  Επιχειρηματική αποστολή από την Ουκρανία φιλοξενήθηκε στην Ημαθία την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Simonenko Oleksandr (FRESH TRADE LLC),  Zakharchuk Vitalii (Invita Group) και Novytskyi Vitalii (Ecoland  LLC) επισκέφθηκαν τους συνεταιρισμούς: ΑΕΣ ΑΛ.Μ.ΜΕ., ΑΣ ΑΜΜΟΥ «ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ», ΑΣ ΜΕΣΗΣ, ΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΣΟΠ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ και ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω εισαγωγείς φρέσκων και κονσερβοποιημένων φρούτων, δραστηριοποιούνται στην πόλη Λβοβ και ελέγχουν την αγορά της Δυτικής Ουκρανίας, που έχει επηρεαστεί πολύ λιγότερο και κινείται σαφώς καλύτερα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, ως προς το οικονομικό και εμπορικό κομμάτι.

image_gallery-1Και από τις δύο πλευρές, παραγωγούς και εισαγωγείς, εκφράστηκε η επιθυμία για συνέχιση περαιτέρω ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων. Παράλληλα επικαιροποιήθηκαν παραγγελίες για την τρέχουσα περίοδο, καθώς το ευρωπαϊκό ροδάκινο που παράγεται στην Ελλάδα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα της Ουκρανικής αγοράς.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της επίσκεψης είχε η NOVACERT ως εκτελεστικός οργανισμός του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ενέργειες προώθησης και ενημέρωσης ροδάκινου σε τρίτες χώρες (Ρωσία, Ουκρανία, Νορβηγία)» υπό τον τίτλο “Think Peach”. 

Αρχείο Κειμένων στο Blog