Ενημερωτική εκδήλωση για παραγωγούς του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στη Νάουσα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για παραγωγούς του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας. Οι παραγωγοί του συνεταιρισμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τις καλλιέργειές τους, για τους τρόπους βελτίωσης των αποδόσεων, καθώς και για τις νέες ποικιλίες της αγοράς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του ΑΣΕΠΟΠ κ. Πασχούλα Αντώνη, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους προχώρησε σε μια σύντομη αναφορά στα τρέχοντα ζητήματα του συνεταιρισμού. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βασικές εισηγήσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της NOVACERT κ.Ευαγγελόπουλος Γιάννης μίλησε για τις ορθές πρακτικές και μεθόδους για την εγκατάσταση νέου οπωρώνα.

Η ομιλία του επιβλέποντα γεωπόνου κ. Βαδόλα Δήμου, αφορούσε τους επίκαιρους ψεκασμούς εν όψει της επόμενης καλλεργητικής περιόδου.

Ενώ, εκ μέρους της VITRO HELLAS ο γεωπόνος κ. Κωνσταντινίδης Άρης παρουσίασε στους παραγωγούς  τις νέες ποικιλίες ροδακινιάς, νεκταρινιάς, μηλιάς και βερικοκιάς.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης που εφαρμόζει ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας.

Αρχείο Κειμένων στο Blog