viber image 2022 06 27 10 11 23 865

Συμμετοχή σε Workshop του European and Mediterranean Plant Protection Organization

Συμμετοχή της Novacert στο workshop του EPPO (European and Mediterranean Plant Protection Organization) με θέμα: Υιοθέτηση Ψηφιακής Τεχνολογίας για Παραγωγή Δεδομένων για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων, διά του τεχνικού της διευθυντή κ.Ευαγγελόπουλου Ιωάννη.

Το Workshop πραγματοποιείται στις 26 και 27 Ιουνίου στο Έντε της Ολλανδίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WORKSHOP

Η ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας αυξάνεται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και η εφαρμογή της στον κλάδο της γεωργίας προχωρά ραγδαία. Η εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας σε δοκιμές αποτελεσματικότητας είναι σχετικά πρόσφατη, με περιορισμένη εμπειρία. Η ομάδα εργασίας EPPO 2019 για τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα εντόπισε την ανάγκη για ένα Workshop που θα εξετάσει την υιοθέτηση της ψηφιακής τεχνολογίας για τη δημιουργία δεδομένων αποτελεσματικότητας.


Κατά τη διάρκεια του Workshop, οι ρυθμιστικές αρχές, οι πάροχοι τεχνολογίας, οι εταιρείες φυτοπροστασίας και οι μονάδες που εκτελούν μελέτες αποτελεσματικότητας θα μοιραστούν νέες ιδέες και νέες μεθοδολογίες και θα συζητήσουν κριτικά πώς αυτές οι νέες μεθοδολογίες μπορούν να επικυρωθούν και να γίνουν αποδεκτές στα συστήματα Good Experimental Practices (GEP) και από τις ρυθμιστικές αρχές στο μέλλον.


Βασικός στόχος του Workshop είναι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ διαφορετικών ομάδων συμμετεχόντων σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον EPPO. Eίναι επίσης μια ευκαιρία να εντοπιστούν τα κενά γνώσης και όπου μπορεί να είναι χρήσιμη περαιτέρω εργασία ή καθοδήγηση, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας νέων προτύπων EPPO και της αναθεώρησης των υφιστάμενων προτύπων EPPO. Το Workshop επικεντρώνεται στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών για τη δημιουργία δεδομένων σε δοκιμές αποτελεσματικότητας.

Αρχείο Κειμένων στο Blog