Συμμετοχή στη Freskon 2017 με την τεχνογνωσία της NOVACERT

Η Novacert, με τη δεκαετή και πλέον εμπειρία στα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα του κόσμου, αναλαμβάνει την οργάνωση συμμετοχής φορέων και επιχειρήσεων στη Freskon 2017. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι τύπου one-stop-shop, προσφέροντας στους εκθέτες ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και κατασκευής εκθεσιακών stand. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής σας.

Το Διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών, Freskon πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή φορά στις 27-29 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας ΔΕΘ-HELEXPO είναι να αναδείξει τη Freskon ως το απόλυτο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.

Για τη φετινή διοργάνωση, επιπρόσθετος στόχος των διοργανωτών είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής καθώς και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα.

Οι εκθέτες της Freskon έρχονται σε επαφή με τους μεγαλύτερους ομίλους του διεθνούς λιανεμπορίου, καθώς και με εγχώριους και ξένους διακινητές στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Εκτός από το πλήθος εμπορικών επαφών, νέων συνεργασιών και συμφωνιών, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της, η Freskon είναι και το επίκεντρο παράλληλων συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, στις οποίες παρουσιάζονται οι πιο επίκαιρες εξελίξεις στην παραγωγή και εμπορία των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 554429. Υπεύθυνος έκθεσης: κ. Αστρείδης Κωνσταντίνος.

Αρχείο Κειμένων στο Blog