Για 10η χρονιά η Novacert στη Fruit Logistica του Βερολίνου

Για την προσεχή Fruit Logistica 2016 (Βερολίνο, 3-5 Φεβρουαρίου 2016) προετοιμάζεται η ΝOVACERT, που αναλαμβάνει για δέκατη συνεχή χρονιά την εκθεσιακή συμμετοχή Ελληνικών εταιριών και φορέων με ισχυρή παρουσία στην αγορά φρέσκων τροφίμων, αλλά και των υπηρεσιών.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μέσης, τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, τον ΑΣ Επισκοπής, τον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Εκμετάλλευσης Ακτινιδίων Άρτας ΟΠ (Α.Σ.Ε.Α. ΑΡΤΑΣ), την Agrostis – Αγροτικά Πληροφοριακά Συστήματα, ενώ μέσω του προγράμματος «Fresh Asparagus» θα συμμετέχουν και οι: Ένωση Αγροτών Συνεταιρισμένων Καβάλας (ΕΑΣ Καβάλας), ΑΓΙΑΣΜΑ Α.Ε., Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Αιτωλοακαρνανίας «ΑΧΕΛΩΟΣ», Αγροτικός Συνεταιρισμός Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης Τυχερού και Αγροτικός Συνεταιρισμός Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης Κομάρων.

Η συνολική συμμετοχή της NOVACERT καλυπτεί μία εκθεσιακή συμμετοχή 182 τ.μ.

Σημειώνεται ότι ιδιαιτέρως επιτυχημένη ήταν και η ομαδική συμμετοχή της NOVACERT στην Αnuga, φέτος τον Οκτώβριο στην Κολωνία, όπου η Ελλάδα ήταν η τιμωμένη χώρα. Στην έκθεση μέσω της NOVACERT και με τους φορείς του προγράμματος AUTHENTICO είχαν παρουσία οι: ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ (Ε.Α.Σ.) ΚΑΒΑΛΑΣ – Λάδι Π.Γ.Ε. Θάσου και ελιά Θρούμπα Π.Ο.Π. Θάσου, ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ – Ξινόμαυρο Π.Ο.Π Νάουσας, ΛΕΣΒΙΓΑΛ – ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΡΟΔΟΥ Ο.Ε., ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ Α.Β.Ε.Ε., ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ, ΑΙΟΛΙΚΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Τ. και Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ Α.Β.Ε. – Φέτα Π.Ο.Π, Κασέρι Π.Ο.Π και Λαδοτύρι Μυτιλήνης Π.Ο.Π.

Παράλληλα, η NOVACERT ήδη προετοιμάζεται και για την Anuga 2017, που θα διεξαχθεί από 7 μέχρι 11 Οκτωβρίου 2017, στην Κολωνία, όπου θα συμμετάσχει με ανεξάρτητες εταιρίες, αλλά και με τους φορείς του προγράμματος TERRA AREADNE. Ειδικότερα, θα υποστηρίξει προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. των εταιριών: ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ ΑΕΒΕ – ΠΓΕ Κρητικό Παξιμάδι, ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Β.Τ. & Ξ.Ε – Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π, Πεζά Ηρακλείου Κρήτης, και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ ΕΠΕ – ΠΟΠ Γραβιέρα Κρήτης.