Το πρώτο “ταξίδι” των προϊόντων ΠΟΠ-ΠΓΕ από την Κρήτη στη γερμανική αγορά

Άκρως επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο ταξίδι των προϊόντων ΠΟΠ-ΠΓΕ από την Κρήτη στη γερμανική αγορά. Η Ένωση Νομικών προσώπων που απαρτίζεται από τους: ΚΡΗΤΩΝ ΆΡΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε., ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ  Α.Ε.Β.Β.Τ. & Ξ.Ε. ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ Ε.Π.Ε. με επικεφαλής εταίρο την ΚΡΗΤΩΝ ΆΡΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε, συμμετείχε υπό τον τίτλο “Terra Areadne”  στην κορυφαία έκθεση βιολογικών προϊόντων της Γερμανίας, Biofach 2016 που πραγματοποιήθηκε 10 – 13 Φεβρουαρίου στη Νυρεμβέργη.

Το περίπτερο “Terra Areadne” (Hall 4, stand 179) συγκέντρωσε τα βλέμματα πλήθους επισκεπτών που ενημερώθηκαν και δοκίμασαν τα προϊόντα ΠΟΠ Γραβιέρα Κρήτης, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιολάδου ΠΟΠ Πεζά Ηρακλείου Κρήτης και ΠΓΕ Κρητικό Παξιμάδι.

Οι ενέργειες προβολής στη Γερμανική αγορά αναμένεται να κορυφωθούν το επόμενο διάστημα με μια σειρά προωθητικών ενεργειών σε χώρους εστίασης και σούπερ μάρκετ, όπου το καταναλωτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ που παράγονται στην Κρήτη.

Οι δράσεις υλοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος: «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης ΠΟΠ Γραβιέρας Κρήτης, Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου ΠΟΠ Πεζά Ηρακλείου Κρήτης και ΠΓΕ Κρητικού Παξιμαδιού στην Εσωτερική αγορά της Ε.Ε. και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Κύπρο», με εκτελεστικό οργανισμό τη NOVACERT.

 

Αρχείο Κειμένων στο Blog